Aanschuifbedje Troll - Sun Wit

    Levertijd:Niet meer leverbaar
  • Beschrijving

Uitverkocht

Nieuw model

Het praktische aanschuifbedje Troll SUN is er nu in een nieuw model waarbij het hekje nog eenvoudiger geopend en gesloten kan worden. Het bedje is gekeurd volgens de allerlaatste veiligheidsnormen voor co-sleepers. Het hekje mag niet meer helemaal naar beneden en er is een bevestigingsset meegeleverd om het bedje aan de rand van het ouderlijke bed vast te maken.

Dit robuuste aanschuifbedje kan als co-sleeper aan het ouderlijk bed gebruikt worden, maar ook als vrijstaande wieg. Door het geïntegreerde hekje en de bijgeleverde geremde wieltjes is het een multi functioneel en veilig bedje. Later kan het bedje als bankje dienst doen.

Het hekje kan eenvoudig omlaag geschoven worden tot een veilig hoogte. Om het bedje te sluiten hoeft je alleen het hekje omhoog te schuiven om zo het hekje te borgen. De hoogte van het bedje is variabel, waarbij de bovenkant van het omlaaggeschoven hekje op gelijke hoogte met het ouderlijke bed dient te komen.

Heerlijk dicht bij je baby slapen, zonder de nadelen van je baby in eigen bed. 's Nachts voeden en verschonen wordt nu een stuk eenvoudiger. Met gesloten hekje kun je het bedje als vrijstaand wiegje naar elke gewenste plek rijden.

Dit wiegje biedt een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en voldoet aan de nieuwste Europese veiligheidsnormen (EN 1130-2019).

Matrasmaat: 40x90 cm*
Afmeting: 47x98 cm / hoogte is variabel
Afmeting verpakking: platte doos van plm 95x50x15 cm
Materiaal: massief berkenhout (28 mm) / 4 wielen met rem
Merk: Troll
Kleur: Wit
In hoogte verstelbaar via de poten (bij reflux klachten kan dit ook op ongelijke hoogte)
Maximale hoogte bovenkant omlaag geschoven hekje: 79 cm

Compleet met geïntegreerd sluithekje, bevestigingsset en 4 geremde wieltjes.

*) Alleen flexibele matrasjes van 40x90 cm passen goed in het bedje. Matrasjes met een stevige kern zullen te strak zitten i.v.m. het hekje dat vrij moet kunnen bewegen. Bij dikkere matrasjes of matrasjes met een stevige kern is 39x89 cm een betere keus.
  

>> Veelgestelde vragen <<

logo troll
 
Gerelateerde Producten