Aerosleep Sleep Safe Pack 40x80 Evolution

    Levertijd:Niet meer leverbaar
  • Beschrijving

Uitverkocht


Het Sleep Safe Evolution Pack biedt extra ondersteuning voor je baby's rug met de stevige koudschuim matraskern. Dankzij de geventileerde matrashoes gaat deze matras ook langer mee. Dit veilig slapen pakket, bestaande uit een stevige matras en de unieke matrasbeschermer, zorgt ervoor dat je baby vrij kan ademen in een veilige en gezonde slaapomgeving.

Maat: 40 x 80 x 5 cm
Het matrasje valt iets kleiner: plm. 39 x 80 cm
Het matrasje zelf is 4 cm dik + 1 cm voor de matrasbeschermer.

Merk: AeroSleep
Deze Pack bevat zowel een AeroSleep matrasje als de matrasbeschermer.

1 - De evolution matras
De stevige structuur van de matras in koudschuim zorgt voor een perfecte rugondersteuning. De matrashoes combineert een aangename zachtheid met een innovatieve structuur, die zorgt voor ventilatie van de matraskern, zodat de matras langer meegaat. De afritsbare hoes is praktisch in onderhoud en kan je wassen in de machine op 60°C!*

2 - De baby Protect matrasbeschermer
De Baby Protect matrasbeschermer is afneembaar en is zo ontwikkeld dat je baby'tje altijd kan blijven ademen, ook als het op z'n buikje terechtkomt. Hoe? Dankzij de speciaal uitgekiende 3D-honingraatstructuur waarbij de baby op een luchtlaagje ligt. Datzelfde luchtlaagje reguleert ook je baby's temperatuur en beschermt tegen oververhitting.

AeroSleep Baby Protect 3D layers
De absorptielaag houdt meteen mogelijk vocht, afkomstig van de luier of braaksel, vast en dankzij de waterdichte film blijft de matras helemaal schoon. Ook je baby ligt droog, want de 3D-honingraatstructuur zorgt meteen voor de afvoer van het vocht. Ook de matrasbeschermer is in z'n geheel machinewasbaar op 60°C! Geen gedoe dus met het uit elkaar halen van de verschilllende onderdelen van de matrasbeschermer!