AeroSleep

Algemene informatie over AeroSleep

HET UNIEKE SLAAPCONCEPT VAN AEROSLEEP

De beste slaapomgeving voor baby's creëert u met het AeroSleep-concept die de slaapveiligheid en -gezondheid van de baby verhoogt en het ligcomfort garandeert.
Uit verschillende onderzoeken rond de slaapveiligheid van baby's blijken twee tegenstrijdigheden:

 • De matras moet luchtdoorlatend zijn om verstikking en oververhitting te verminderen.
 • De matras is een broeihaard van bacteriën, en wordt dus best afgeschermd met een matrasbeschermer. Een gewone matrasbeschermer of een waterafstotende matrashoes doet de luchtdoorlatende eigenschappen van de matras echter teniet.

Ouders moeten dus kiezen tussen een luchtdoorlatende of een hygiënische matras, een moeilijke keuze.
Daarom ontwikkelde AeroSleep een nieuw concept: een matrasbeschermer die alle goede eigenschappen verenigt. Deze AeroSleep Baby Protect:

 • Is lucht- en vochtdoorlatend om verstikking en oververhitting te verminderen.
 • Absorbeert het vocht dat door de maximale luchtcirculatie snel verdampt.
 • Vormt een ondoordringbaar schild tegen de bacteriën en allergenen uit de matras.

Door een oplossing te bieden voor bovengenoemde tegenstelling, betekent AeroSleep een revolutie voor de veiligheid en gezondheid van elke slapende baby.
Kortom, de beste slaapomgeving voor uw baby creëert u met:

 • Een matras die een goede rugondersteuning biedt, gecombineerd met
 • AeroSleep die de slaapveiligheid en -gezondheid optimaliseert.

 

ILLUSTRATIE VAN AEROSLEEP BABY PROTECT


1. Een open 3D-honingraatstructuur met:

 • 95% lucht: zorgt voor een maximale luchtdoorlaatbaarheid.
 • 5% technisch textiel: 1m2 kan meer dan 2.000 kg dragen.
 • Conclusie: Zo ontstaat een luchtlaag tussen lichaam en matras waar de lucht vrij door circuleert.

2. Een vochtabsorberende tussenlaag
3. Een ondroodringbare beschermfilm
4. Een matras met een kwalitatieve rugondersteuning
5. Een geperforeerd hoeslaken
 
 
DE MEERWAARDE VAN AEROSLEEP: VEILIG - HYGIËNISCH - PRAKTISCH

1. VEILIG

Dankzij de maximale luchtdoorlaatbaarheid helpt AeroSleep preventief volgende gevaren van uw slapende baby verminderen:
1a) Bescherming tegen verstikking: Studies hebben uitgewezen dat baby's het best op hun rugje slapen. Vanaf de leeftijd van drie maanden, kunnen baby's zich echter in hun slaap uit zichzelf op hun buikje draaien. Dankzij de maximale luchtdoorlaatbaarheid van de 3D-honingraatstructuur kunnen baby's ook in die houding volledig vrij ademen. Het risico op verstikking daalt hierdoor aanzienlijk.

1b) Bescherming tegen herinademen CO2 : Optimale afvoer van uitgeademde lucht (CO2) en aanvoer van frisse lucht uit de omgeving. Dit vermindert het herinademen van CO2 (rebreathing).

1c) Bescherming tegen oververhitting: AeroSleep helpt de lichaamstemperatuur van uw baby onder controle te houden. Baby's krijgen gauw te warm. Maar door de open 3D-honingraatstructuur wordt warme lucht van het lichaam afgevoerd en frisse lucht uit de omgeving aangevoerd. Hierdoor kan overtollige lichaamswarmte moeiteloos transpireren. De baby houdt op die manier zijn lichaamstemperatuur onder controle en het risico op oververhitting of warmtestuwing verkleint.
 
2. HYGIËNISCH

AeroSleep beschermt de baby op natuurlijke wijze tegen bacteriën, allergieën en huidirritaties, dankzij*:

 • Een vochtabsorberende tussenlaag die urine, braaksel en ander vocht opvangt. Dit wordt geabsorbeerd zodat het niet als een vuile plas op de protectielaag achterblijft. De baby ligt dan ook steeds droog en comfortabel te slapen. Dankzij de bovenliggende open 3D-honingraatstructuur is er ook een snelle verdamping van het vocht. Hierdoor verdwijnen huidirritaties.
 • Een ondoordringbare beschermfilm die het contact verhindert van uw baby met stof, pollen en huismijt uit de matras. Dit verkleint de kans op allergieën. Deze laag houdt de matras ook vrij van bacteriën, schimmelvorming en stof. Zo blijkt de matras langer als nieuw.
  * Niet van toepassing bij AeroSleep Baby Original
   

3. PRAKTISCH

3a) AeroSleep is wasbaar op 60°C. Dat is voldoende om alle allergenen (uitwerpselen van de huismijt, stof, graspollen...), urine en braaksel weg te wassen. Zo geniet de baby na elke wasbeurt van een zuivere slaapomgeving.

3b) AeroSleep is bruikbaar op elk matrasje en wordt eenvoudig bevestigd. Hierdoor is het gemakkelijk meeneembaar op reis, als uw baby gaat logeren...

 

Bron en meer info: www.aerosleep.nl