Aanschuifbedje Troll - Sun Wit 2019

    Levertijd:Niet meer leverbaar
  • Beschrijving

Model 2019
Dit is het model waarbij het hekje nog helemaal omlaag geschoven kan worden. Er wordt een herstelkit meegeleverd, waarmee het hekje slechts tot een veilige hoogte omlaag geschoven kan worden en zo aan de laatste veiligheidsnormen voldoet.

Volgens de allerlaatste veiligheidsnormen voor co-sleepers mag het hekje niet meer helemaal naar beneden geschoven worden en er is een bevestigingsset meegeleverd om het bedje aan de rand van het ouderlijke bed vast te maken.

Dit robuuste aanschuifbedje kan als co-sleeper aan het ouderlijk bed gebruikt worden, maar ook als vrijstaande wieg. Door het geïntegreerde hekje en de bijgeleverde geremde wieltjes is het een multi functioneel en veilig bedje. Later kan het bedje als bankje dienst doen.

Door het indrukken van de klos kan het hekje eenvoudig omlaag geschoven worden tot een veilige hoogte. Om het bedje te sluiten hoeft je alleen het hekje omhoog te trekken en wordt het hekje weer door de klos geborgd. De hoogte van het bedje is variabel, waarbij de bovenkant van het omlaaggeschoven hekje op gelijke hoogte met het ouderlijke bed dient te komen (indien de herstelkit wordt gebruikt).

Heerlijk dicht bij je baby slapen, zonder de nadelen van je baby in eigen bed. 's Nachts voeden en verschonen wordt nu een stuk eenvoudiger. Met gesloten hekje kun je het bedje als vrijstaand wiegje naar elke gewenste plek rijden.

Dit wiegje biedt een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en voldoet aan de nieuwste Europese veiligheidsnormen (EN 1130-2019).

Matrasmaat: 40x90 cm*
Afmeting: 47x98 cm / hoogte is variabel
Afmeting verpakking: platte doos van plm 95x50x15 cm
Materiaal: massief berkenhout (28 mm) / 4 wielen met rem
Merk: Troll
Kleur: Wit
In hoogte verstelbaar via de poten. Bij reflux klachten kan dit ook op ongelijke hoogte.
Maximale hoogte bovenkant omlaag geschoven hekje (na montage herstelset): 79 cm
Indien de herstelset niet wordt gebruikt, dan komt de bove

Compleet met geïntegreerd sluithekje, bevestigingsset en 4 geremde wieltjes.

*) Alleen flexibele matrasjes van 40x90 cm passen goed in het bedje. Matrasjes met een stevige kern zullen te strak zitten i.v.m. het hekje dat vrij moet kunnen bewegen. Bij dikkere matrasjes of matrasjes met een stevige kern is 39x89 cm een betere keus.
  

>> Veelgestelde vragen <<

Bijpassende matrasjes en hoeslakentjes:
- Wiegmatras Alvimed Air 40x90x5 cm
- Wiegmatras Träumeland Brise light 40x90x6 cm
- Hoeslaken molton, jersey, badstof of tencel wit 40x90cm

Zie menu HOESLAKEN voor meer kleuren

- AeroSleep Protect dekmatras

logo troll
 
Gerelateerde Producten